بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی و ماشین آلات وابسته تهران بین تاریخ های 8 الی 11 آذرماه 1398 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
در این نمایشگاه که توسط شرکت آروین مهر فجر برگزار می شود، انواع مختلف شرکت های مرتبط با خدمات پیش از چاپ، چاپ و پس از چاپ شرکت می نمایند. ضمن اینکه شرکت های مربوط به هدایای تبلیغاتی نیز بخشی از شرکت کنندگان این نمایشگاه محسوب می شوند.
مجموعه چاپ و صحافی ریحان نیز با انواع سررسید 99 تولیدی خود در نمایشگاه چاپ و بسته بندی 98 تهران شرکت خواهد نمود.
این نمایشگاه فرصتی بی نظیر و استثنایی برای اهالی چاپ و بسته بندی ایران محسوب می گردد تا دستاوردها و محصولات خود را در معرض نمایش میلیون ها بازدیدکننده قرار دهند.
اطلاعات تکمیلی در مورد نمایشگاه چاپ و بسته بندی 98 و جانمایی غرفه سررسید ریحان به زودی و پس از تکمیل فرآیند ثبت نام و مشخص شدن محل غرفه ها از همین طریق و از طریق کانال تلگرام سررسید ریحان اعلام می گردد.
ضمن اینکه می توانید با مراجعه به سایت رسمی نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی و ماشین آلات وابسته تهران از تغییرات و رویدادهای این نمایشگاه خبردار شوید.
بدون دیدگاه
شما اولین دیدگاه را ثبت کنید.